Alternatieve dierenconsulten

Ik help dieren met alternatieve dierenconsulten. Tevens ben ik dierentolk en communiceer ik met dieren langer als dat ik in de spreekwoordelijke taal communiceer. Mijn manier van werken is holistisch ook voor het overleden dier. Het lichaam is stoffelijk maar de ziel is eeuwig. Daarom werk ik vanuit het sjamanisme en alchemie met de alternatieve geneeswijzen die wij tegenwoordig kennen.

Reading, dierentolk consult

Als holistisch dierentolk help ik met vraagstukken tussen mens en dier. In een reading kunnen alle vragen worden gesteld. En dieren kunnen ook alle antwoorden en vragen doorgeven. Wat er anders is aan mijn alternatieve dierenconsulten als dierentolk: Ik werk vanuit sjamanisme en alchemie. Waardoor ik de transformatie zie van de ziel. Het kan dus zijn dat er een reden is waarom een dier iets heeft meegemaakt. Of dat er iets uit een vorig leven nog niet is opgelost. Zo kan een dier al helen middels een gesprek

Dierentolk overleden dieren

In alternatieve dierenconsulten mag een reading met overleden dieren niet vergeten worden. Zoals ik al van kinds af aan met dieren communiceer. Zie en praat ik ook met overleden dierbaren, gidsen en dergelijken van kleins af aan. Wat ik hier zo mooi aan vind, is dat we tijd en plaats even vergeten. En we ons alleen concentreren op de heling van de band tussen mens en dier. Zodat de mens en achtergebleven huisgenootjes verder kunnen. Maar ook de ziel van het overleden dier verder kan. De boodschappen van overleden dieren kunnen zeer troostend zijn voor achtergebleven mensen én dieren.

Healing consulten voor dieren

Healing is een algemene term voor energetische behandelingen. Een energetische behandeling vind plaats om de ziel met het lichaam en de geest te balanceren. Dit kan middels reiki, handoplegging, chakra uitlijning en aura healing. Ik werk in mijn alternatieve dierenconsulten altijd samen met mijn gidsen. En gebruik vooral de diepgaande manieren vanuit het sjamanisme en alchemie naast de meer bekende healing technieken.

Natuurgeneeskundige consulten voor dieren

Ik werk niet alleen op zielsniveau of energetisch. Met liefde en passie werk ik ook met natuurlijke geneeswijzen voor dieren. Wat ik altijd al zag, is wat ik tegenwoordig toepas: De natuur heelt. Het is zo mooi om met planten, geuren, kleuren en edelstenen te mogen werken. Maar ook voeding, beweging en training zijn belangrijk. Want om te genezen hebben alle aspecten van het dier belang. Dus ook de omgeving en de familie waar een dier zich in bevind.

Welkom in mijn praktijk

Ik werk vanuit mijn praktijk te Heelweg. Je bent van harte welkom met of zonder jouw dier. Maar ook op afstand kunnen wij een consult doen. Energie is namelijk overal en in alles aanwezig. Tevens is energie vrij van tijd en plaats. Een dierentolk consult hoeft daarom niet pal naast het dier te gebeuren. Net als dat een healing vooral voor hooggevoelige dieren zelfs prettiger is op afstand. En zelfs een natuurgeneeskundig consult middels foto, plukje haar en/of speeksel kan.

Foto voor consult

Voor de alternatieve dierenconsulten heb ik dus een foto nodig. Het liefst gebruik ik foto’s waar jij jouw huisdier helemaal in herkend. Ogen zijn fijn als ze zichtbaar zijn. Daar ogen de poort van de ziel zijn. Voor een healing kan een foto van het gehele lichaam prettig zijn maar het is niet noodzakelijk. Uiteraard is een puppy foto voor een volwassen dier niet handig. Maar ze hoeven ook niet super recent te zijn. Zolang de foto echt boekdelen uitstraalt is het prima.

Mijn werkwijze

Als holistisch dierentolk werk ik voornamelijk met energie. Natuurlijk ook met healing. Maar ook bij natuurgeneeskundig onderzoek en het maken van natuurgeneeskundige middelen. We nemen eerst contact op. Jij vraagt alles wat je wilt weten of waar je wilt dat ik naar kijk. En dat wordt mijn begin. Alles wat ik daarna nog doorkrijg, ondervind of ontdek zal ik absoluut met je delen. Je krijgt van elk soort consult een naslagwerk. Zo weet je hoe ik op sommige antwoorden kom en wat ik doorkrijg. Ongeacht welk consult.

Benieuwd naar mijn tarieven? Die vind je hier.

Voor welk alternatief dierenconsult kies ik?

Heb je een vraag aan jouw dier of overleden dier? Dan kies je voor een reading. Heeft jouw dier vooral extra steun nodig, wat meer balans bijvoorbeeld voor en na een operatie? En heb je geen vragen? Dan is een healing voldoende. Wil je alleen een natuurgeneeskundig advies met remedie voor jouw dier? Omdat hij of zij chronische klachten heeft. Of omdat je misschien het immuunsysteem wilt ondersteunen? Uiteraard is dan een natuurgeneeskundig consult voldoende.

Alternatieve dierenconsulten gecombineerd

Als je vragen hebt en jouw dier extra balans kan gebruiken. Is een combinatie consult van reading en healing het voornaamste. Heeft jouw dier een verleden waar je meer over wilt weten. Zijn er klachten naar aanleiding van een trauma en wil je daar ook aan werken? Dan zal je een uitgebreid consult moeten nemen. Daarin vraag ik het dier waar de pijnpunten zijn en stel ik de vragen die jij hebt. Uiteraard is er alle ruimte voor het dier om te delen wat hij of zij kwijt wilt. Daarna is een healing de basis voor de natuurgeneeskundig behandelplan.

Weet je niet welk consult je moet kiezen? Vraag mij gerust voor een gratis intake! Dan kijken we er samen naar.