Edelsteenmassage voor hooggevoelige dieren

Hooggevoelige dieren raken snel overprikkeld. Om deze dieren te helpen de prikkels te verwerken, los te laten en daardoor ook weer te kunnen ontspannen. Kun je een edelsteenmassage voor hooggevoelige dieren toepassen. In de onderstaande video leg ik je uit hoe je dit doet. Onze lieve Boji ligt geheel vrijwillig klaar als model om jullie te laten zien hoe je dit makkelijk zelf kunt doen!

Hooggevoelige dieren facebookgroep

Heb je een facebook account? Zoek dan eens mijn facebook groep: ‘hooggevoelige dieren‘ op. Dit is een priv√© groep waar je alle vragen kunt stellen over jouw hooggevoelige dier(en). Daar vind je ook een filmpje met de edelstenen die het beste te gebruiken zijn voor zo’n massage!

Edelstenen voor edelsteenmassage

Ik gebruik in dit filmpje voor Boji een toermalijn. Deze heeft hij zelf uitgekozen. Maar je kunt ook een labradoriet, onyx, obsidiaan, shungiet, git, of iets dergelijks nemen. Zolang het een zuiverende en aardende edelsteen is. Welke voor jou dier het beste werkt is verschillend. Daarom heb ik daar in de facebookgroep een extra video voor gemaakt. Uiteraard kun je altijd de edelstenen neerleggen voor jouw dier, en kijken waar hij of zij naartoe gaat. Of je kijkt op welke aanraking met de edelsteen jouw dier het beste reageert. Zo simpel kan het zijn.

Massage voor hooggevoelige dieren

Een massage voor hooggevoelige dieren is sowieso een ontspannende en ontladende oefening. Niet alleen voor het hooggevoelig dier, maar ook voor jouzelf. Je kunt de banen die ik uitleg in het filmpje ook volgen met je handen i.p.v. met een edelsteen mocht je eens buitenshuis zijn. De edelstenen geven voornamelijk een extra zuiverende, reinigende werking op de energie van jouw dier.

Waarom zou je dit niet doen?

Sommige dieren houden niet van edelstenen. Ze hebben niets met de energie en de werking. Zelf ben ik dit nog niet tegen gekomen. Wel heb ik vaker als eens opgemerkt dat dieren moeten wennen aan de werking van edelstenen. Net als dat sommige dieren moeten wennen aan de meditaties van hun mensen. Maar na de tweede keer genieten ze vaak net zo lekker mee. Een edelsteenmassage voor hooggevoelige dieren moet je daarom soms even oefenen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *