Contact met holistisch dierentolk

Contact met een holistisch dierentolk? Dat kan! Je kan me gewoon appen of mailen. Bellen mag ook maar ik ben een bezig bijtje en vlieg heen en weer. Daarom ben ik vaak niet bereikbaar. Maar je kunt gerust jouw nummer achterlaten zodat ik jou terug bel.

Waarom zou je contact met mij willen?

Omdat je met vragen zit over jouw (overleden) dier. Misschien is hij of zij wel hooggevoelig. Of zijn er bepaalde klachten waar je toch eens naar wilt kijken. En dan op een niet reguliere manier.

Reading voor (overleden) dieren

Je kunt natuurlijk ook gewoon een reading vragen. Dat is een voornaamste reden om contact op te nemen met een holistisch dierentolk. Een reading kun je aanvragen voor jouw dier of overleden dier. Want contact met holistisch dierentolk is niet alleen voor de levenden onder ons. Het zou in mijn ogen niet holistisch zijn als we onze overleden dierbaren niet net zo belangrijk vinden!

Healing voor dieren

Mocht je weten wat jouw dier mankeert en wil je toch gewoon extra ondersteuning? Of gaat jouw dier onder operatie binnenkort? Een healing kun je altijd aanvragen voor extra steun.

Natuurgeneeskundig consult voor dieren

Uiteraard kun je ook en combi consult aanvragen. Vooral voor dieren die extra aandacht nodig hebben bijvoorbeeld door trauma. Daar zit een reading, healing en natuurgeneeskundige remedie bij inbegrepen. Zodat jullie ook thuis samen verder kunnen werken aan een gelukkig en gezond leven!

Liever eerst een vrijblijvend en gratis intake consult? Dat kan!

Stuur mij een berichtje
Heb je vragen? Wil je meer weten over wat ik doe, wie ik help of wie ik ben? Vul het formulier in, klik op verzend en dan mail ik je terug!