Gratis intake consult dierentolk

Zou jij graag een gratis consult dierentolk willen? Gewoon even contact met een holistisch dierentolk om eens te kunnen sparren? Je mag mij gewoon bellen of het liefst appen. En mailen kan natuurlijk ook altijd. Ook als je gewoon een vraag hebt. Of als je niet zeker weet of je nou een hooggevoelig dier hebt.

Intake hooggevoelig dier

Misschien heeft jouw huisdier wel bepaalde klachten. En vraag je jezelf al een tijdje af waar het nou door komt dat jouw dier zo ander is. Wellicht ben je zelf ook hooggevoelig en herken je daarom veel van jouzelf in jouw dier. Zou het waar kunnen zijn? Je gaat op zoek naar hooggevoeligheid bij dieren. Toevallig kom je op mijn website terecht. En ja hoor, daar vind je toch wel wat dingetjes die overeen komen. Maar toch twijfel je.

Gratis intake consult natuurgeneeskundig dierentherapeute

Dat is normaal. Hooggevoeligheid is iets wat niet tastbaar is. Uiteraard kun je ook gewoon met vragen zitten over de tevredenheid van jouw dier. Allemaal vragen waarvoor je misschien helemaal geen consult hoeft. Toch wil je er misschien wel een antwoord op. En zou het heel fijn zijn, dat als er toch hulp bij gebaat zou zijn, dat je dat direct kunt regelen. Als holistisch dierentolk is het mijn taak om dieren te helpen. Met een gratis consult dierentolk als intake gesprek kan ik het vrijblijvend houden. En hopelijk meer dieren helpen met kennis en ervaring. Dus…

Gratis contact dierentolk

Waar wacht je dan nog op? Pak je telefoon als je die nog niet vast hebt en app me. Vind je dat toch nog iets te ver gegrepen? Mailen mag ook altijd. Zelfs als je denkt niets van mij nodig te hebben qua betaling. Maar gewoon een vraagje hebt over jouw dier.

Waarom een gratis intake consult?

Het is heel simpel: Als jij het gevoel hebt, dat ik iets voor jou kan betekenen. Dan zou ik dat als holistisch dierentolk heel graag willen horen. Want stel nou dat ik door 1 antwoord jou en jouw dier al kan helpen. Dat is dan toch fantastisch? En wat nu als er eigenlijk toch wat meer achter zit? Dan kunnen we meteen doorgaan met een afspraak.

Tarieven dierentolk

Ook als het financieel even tegenzit. Of als het net vandaag niet uitkomt. We kunnen over alles praten en we verzinnen altijd wel een manier. Weet je waarom? Omdat ik zelf ook in moeilijke situaties heb gezeten. Van die situaties waarin je gelukkig nog brood hebt voor jezelf en alles geeft aan jouw dier(en).

Dus heb je een vraag? Wil je gewoon eens babbelen? Schroom je niet, wees gerust en neem contact met mij op.


Gratis intake consult dierentolk
Weet je niet zeker of jouw dier hooggevoelig is? Vermoed je bepaalde zaken maar kun je er met niemand over sparren? Wil je eens weten wat een natuurgeneeskundig dierentherapeute denkt? Neem dan een gratis intake consult met een holistisch dierentolk!
Wat is jouw telefoonnummer?
Contactgegevens holistisch dierentolk Stephanie

Bel of (liever) app me: – 06-15 6161 72

Mailen kan natuurlijk altijd: info@hooggevoeligdier.nl