Holistisch dierentolk Stephanie

“Wie is holistisch dierentolk Stephanie?” “En wat doet ze eigenlijk?” Dat zal ik je antwoorden: Ik ben een hooggevoelige vrouw en een oude ziel. Van jongs af aan praat ik met (overleden) dieren. Intuïtief wist ik van kleins af aan al met planten te werken voor hun geneeskracht. En hebben edelstenen mij altijd al gefascineerd tot in astrale reizen. Zoals ook dieren dit altijd al hebben gedaan. Ik ben geboren met een zielsmissie: dieren helpen.

Geboren dierentolk

In mijn peuterjaren kon ik dieren beter begrijpen dan mensen. Daarbij zijn dieren altijd mijn steun en toeverlaat geweest. De band die wij mensen met andere dieren hebben, blijft mij verwonderen. Wij mensen zijn ook gewoon dier. We stammen af van de primaten en toch zijn we zo ver verwijdert van intuïtie, natuur en ons innerlijk. Gelukkig ben ik geboren met een cadeautje: ik kan communiceren met dieren zolang ik mij kan heugen. Daarom noemt men mij wel eens een geboren dierentolk. Het communiceren met dieren voelt voor mij natuurlijker als de spreekwoordelijke taal.

Een oude ziel

Ik werk vanuit holisme zoals veel collega’s uit de complementaire geneeskunde. Maar als oude ziel herinner ik mij veel vanuit het sjamanisme. Zo maakte ik als kind al vele soul journeys en astrale reizen mee. Waardoor mijn wereldbeeld al holistisch is van jongs af aan. En daarom passend bij de complementaire geneeskunde. Mensen zijn voor mij net zo dier als hond, koe, vis en vogel. En toch is elke ziel uniek. Vandaar dat ik ook een diep respect voel voor elk leven. En enorm veel eerbied voor het leven na de dood.

Wat is holisme?

Holisme is het inzicht van de individualiteit binnen een groter geheel. Dat alles meer dan stoffelijk is: voornamelijk energetisch. Elk dier dat ik behandel is uniek en toch een deel van het hele universum. Niet alleen het leven wat wij nu kennen doet ertoe, de voorgaande levens leren ons ook de missie van de ziel. Wist je dat ook niet humane dieren spiritualiteit ervaren? Als holistisch dierentolk, werk ik daar veelvuldig mee.

Wat doet een holistisch dierentolk?

De dieren die ik mag helpen hebben klachten waarvan de oorzaak doorgaans in het verleden ligt. Door te communiceren met dieren kunnen zij doorgeven hoe zij er zelf aan lijden. En of zij zelf ook weten waar het vandaan komt. Middels energetica en sjamanisme kan ik de energiebanen zien, voelen en nalopen. Daarin vinden mijn gidsen en ik vaak trauma’s uit het verleden. De alchemist in mij ziet de transformatie: Het goud maken van deze trauma. Ofwel het helingsproces. Ik vraag daarom niet alleen wat de mens wilt weten van het dier. Mijn doel is het dier altijd verder te helpen. Daarom sta ik open voor alles wat geuit mag worden. Soms is dit heel persoonlijk.

Holistisch dierentherapeut Stephanie

Met mijn kennis en liefde voor de alternatieve geneeswijzen help ik dieren verder in balans. De balans noem ik de 0 punt energie. Vaak gebeurt dit al in een telepathisch gesprek. Denk maar eens hoe opluchtend het kan zijn als je je verhaal kwijt kan. Soms heeft een dier meer begeleiding en healing nodig. Ik help dieren eerst energetisch in balans waarna het emotioneel leven meegaat. Pas daarna volgt het lichaam. In die tussentijd kan er behoefte zijn aan een ondersteunende remedie.

Alternatieve geneeswijzen voor dieren

Voorbeelden:

  • Etherische olie mix op zakdoek of voor in de kamer.
  • Bach bloesem druppels voor in het water of op nuchtere maag.
  • Edelsteenelixer druppels of hanger voor aan de halsband.
  • Healing, soul retrieval of chakra en aura balancering.
  • Homeopathisch middel: druppels, korrels of olie.
  • Een kruiden middel voor op de huid, in het lichaam of de geest.

Holistisch dierentolk overleden dieren

Als holistisch dierentolk geloof ik dat een dier pas in balans is, als zijn of haar omgeving dat ook is. Daarom kan men uiteraard ook met vragen aan een overleden dier bij mij terecht. Een reading voor overleden dieren is net zo belangrijk als een consult voor dieren met klachten in het nu. Omdat een mens die vragen heeft over klachten uit het verleden, in het heden nog de onbalans voelt. Daardoor kan een overleden dier aardgebonden blijven. Dit gebeurt ook wel eens bij huisgenootjes of mensen die het verlies niet kunnen verwerken.

Wat is er anders aan mij?

Voornamelijk ik zelf. Elke dierentolk is uniek. Je moet een goed gevoel bij diegene hebben wanneer jij aan jouw dier(en) denkt. Daarna is het pas interessant of diegene ook jouw soort dier behandelt. (Ik behandel alle dieren.) En of deze dierentolk jou en jouw dier ook met het probleem kan helpen. Uiteraard zijn ook vragen welkom als: “Is mijn konijn wel gelukkig? Doe ik het wel goed met mijn baardagame? Waarom vind mijn papegaai mijn man leuker?” Daarna volgt de specialisatie en werkwijze.

Ik ben gespecialiseerd in hooggevoelige dieren. Maar dat betekent niet dat jouw dier per sé hooggevoelig dient te zijn.

Mijn werkwijze is niet new age wat veel mensen denken. Maar juist eeuwen oud: alchemisch en sjamanistisch.