Tarieven holistisch dierentolk

Wat zijn nou de tarieven van een holistisch dierentolk? Nou dat kan je hieronder vinden:

  • Reading, ook voor overleden dieren: €60,-.
  • Sjamanistisch, alchemisch en energetische healing : €60,-.
  • Gecombineerd consult reading en healing: €80,-
  • Gecombineerd consult inclusief natuurgeneeskundig remedie, verzendkosten binnen NL, behandelplan en leren hoe je thuis jouw dier verder kunt helpen: €120,-

Hoe komt een holistisch dierentolk nou aan zijn/haar kosten?

De tijd die we erin steken wordt voornamelijk betaalt. De energie die we erin steken en de studies die we hebben gedaan zijn eigenlijk niet terug te vinden. Bij sommigen wel maar deze uitzonderingen daargelaten. Tevens worden de facturatie kosten, naslagwerk en alle overige dingen zoals boekhouding niet meegerekend.

Waarom zijn de tarieven zo goedkoop?

In Nederland heerst nog steeds een aardig taboe op geld verdienen aan het helpen van anderen. Nou ja, alleen in de alternatieve sector. Een arts en huisarts worden geen vragen bij gesteld. Daarbij zijn wij vaak de laatsten die worden gevraagd. Dus ondanks dat we veel moeten opruimen van wat eerder kapot gemaakt kan zijn. Dienen we ook nog te incasseren dat er al zoveel geld is uitgegeven.

Tarieven van een holistisch dierentolk

Mijn tarieven zijn voor mij te doen. Ik heb mijn werk zo efficiënt mogelijk gemaakt voor mijzelf. Ook ga ik niet meer langs de mensen. De consulten vinden plaats in mijn praktijk of op afstand. Het is geen hobby voor mij. Dit is mijn levensdoel, mijn zielsmissie en ik zou niet dezelfde passie hebben voor iets anders.

Waarom betalen mijn klanten met liefde?

Omdat mijn hart voor hun dieren net zo hard klopt als hun eigen hart. Mijn hart stroomt automatisch bij het zien van een dier. En daarbij ben ik geboren voor dit werk. Er is niets anders waar ik zo goed in ben als in zielswerk. Ik doe dit ook alleen voor dieren. Met dieren haal ik de beste resultaten zonder dat ze keer op keer terug hoeven te komen. Plus, de resultaten worden behaald met natuurlijke, diervriendelijke en rustgevende behandelingen. Geen chemische aanpassingen aan het lichaam. Er zijn geen bijwerkingen. En we kunnen het dier in zijn of haar waarde laten. We hoeven niets te forceren.

Ook een consult aanvragen? Dat kan gemakkelijk hier.