Chinese, Ayurvedische en Egyptische geneeswijzen

Chinese geneeswijzen


Waar Chinese geneeswijzen in uitblinken is de kennis van interne energetische systemen. Zo ingewikkeld en verfijnd als de bloedvaten stelsel en het zenuwstelsel.

Ayurvedische geneeswijzen


De Ayurveda is ontzettend wijs in de verbinding van de ziel met het lichaam en het leven. Alle lagen en energiecentrales die hiermee te maken hebben is hun bekend.

Egyptische geneeswijzen


Oude Egyptenaren waren ware healers en benutte edelstenen, kleuren, bloemen, oliën, geuren en meer om het lichaam, de geest, emotie en energie te helen.

Chinese, Ayurvedische en Egyptische geneeswijzen, wat hebben ze gemeen?


Maar ze komen samen. De meridianen die de oude Chinezen gebonden hadden. Komen ontzettend overeen met de chakra’s en aura’s van de oud Indiers. Welke allemaal geheeld kunnen worden met de oud Egyptische methoden.

Voorbeeld:


De 2 grote meridianen die niet verbonden zijn aan een bepaald orgaan lopen net als de lijn die de chakra’s verbind langs de ruggengraat en de buik. Hier komen alle zijtakken van de meridianen die de organen bereiken samen (Chinese geneeswijzen). Dit gebeurt ook met alle auralagen die samen komen in de vorm van de chakra’s (Ayurvedische geneeswijzen). De Egyptenaren zullen ook vast een eigen wijze hebben gehad om dit te onderzoeken. Maar waar de Chinese Ayurvedische traditionelegeneeswijzen vooral op kruiden, voeding en tast af gaan, gebruiken de Egyptenaren ook geuren en edelstenen. Welke weer corresponderen met de kleuren die in de ayurveda ook worden gebruikt. En ga zo maar door.

Akasha kronieken


En al die kennis zit in onze spirituele dna opgeslagen. Want al die wijsheden die onze voorouders hebben geleerd en toegepast, zijn als het ware opgeslagen in levensboeken. Elk leven is een boek en er bestaat een bieb aan al deze boeken: de akasha kronieken. Jouw ziel heeft een eigen afdeling, en zo kun je jouw eigen wijsheden uit vorige levens te rade gaan. Maar soms gebeurt dat onbewust en begin je door aardse dingen te leren te herinneren wat jouw ziel al weet. Laat me je een persoonlijk voorbeeld geven:

Intuïtief healer


Ik zie van kleins af aan overleden dierbaren, ik praat al langer met dieren als met mensen en sinds ik aura’s ben gaan zien kan ik ook chakra’s zien en de energetische bloedlijnen als het ware. Bij mijn wederhelft zag ik een meridiaan verstopt zijn in de schouder. Niet wetende dat dit te maken heeft met het sleutel chakra. Maar nu ik de Chinese geneeswijzen aan het leren ben kom ik erachter dat het de meridiaan van de trippel heater is. De energetische bloedlijn van de bescherming van het hart maar ook de meridiaan die de lichaamstemperatuur regelt.

Samenwerking tussen Chinese, Ayurvedische en Egyptische geneeswijzen


Heel logisch dus dat mijn geliefde zoveel last had van hitte en zichzelf in het begin niet zoveelwaard vond. We zijn daarom ook eigenlijk zonder te weten met zijn sleutel chakra aan de slag gegaan middels alchemishe transformatie kunsten die door de Egyptenarennu nog steeds te leren zijn. Maar nu ik dit weet, weet ik ook welke edelstenen zouden kunnen ondersteunen, of welke kruiden het lichaam kunnen helpen.

Alles is een


Zo zie je maar weer: Alles is met elkaar verbonden. Ik zie de linken tussen alles wat ik leer. Misschien is dit niet voor iedereen weggelegd en dat is ook prima. Maar voor mij is het telkens een verdieping van wat ik al wist, voelde, ervoer en zag. Daarom ben ik ook niet gespecialiseerd in 1 methodiek. Omdat ik daar gewoonweg niet in kan geloven als ik overduidelijke linken zie die mij nooit vertelt zijn of geschreven.

Logisch of uniek?


Ik wilde dit even heel graag met je delen! Want het is mijn enthousiasme naar al die waanzinnige wijsheden van onze voorouders die nu weer voor het oprapen liggen. En die je (althans ik in ieder geval) met elkaar kan verbinden. Om nog dieper tot de kern te komen van een klacht probleem of obstakel.

Dus


Waar geloof jij in? Dat alles verbonden is? Of dat elke methode een methode op zich is?

Geloof jij ook in die verbondenheid en is dat het gene waar je naar opzoek bent voor jouw huisdier? Vraag een gratis intake gesprek aan! Ik ben zeer transparant in wat ik voor je kan betekenen, wat ik kan doen, wat ik voor vergoeding vraag en eigenlijk alles wat je maar wilt weten. Hoe ik werk, waarom ik werk zoals ik werk. Ik snap heel goed dat je misschien eerst persoonlijk wilt praten zodat je kan voelen of het goed zit. Dus laat hier je nummer achter dan bel ik je zsm terug😉

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *